2014. augusztus 17., vasárnap

Gondolatébresztő - Önbizalom



"Tudod mi az, ami igazán szexi? A humorérzék. A kaland íze. Arcpír télen. Csípő, amibe bele lehet markolni. Nyitottság. Magabiztosság. Alázatosság. Jó étvágy. Valaki, aki hallgat az intuíciójára. Egy okos visszavágás. Jelenlét. Gyors észjárás. Egy ártatlannak tűnő hölgy, aki piszkos viccet mesél. Egy nő, aki már felismerte, hogy milyen gyönyörű."
-Courtney E. Martin-

Mindenki jó valamiben. Mindenki szép. Mindenki tud mosolyogni. Ezt kell kihasználni és fejleszteni. Nincs önbizalmad? Állj fel a fotelból, teremts rendet magad körül, tornázz, jógázz, szépítkezz. Tegyél azért, hogy jobban érezd magad a bőrödben. Nem kell tökéletesnek lenned. Csak jobbnak, mint tegnap. Olvass sokat. A tudás jó önbizalom növelő. Amit szeretsz, csináld nagy lelkesedéssel. Mosolyogj mindenkire. Ez beleivódik a mindennapokba. Végül, természetes lesz ez az állapot számodra és észre sem veszed, de fejlődsz és megnő az önbizalmad. A hibáidat sose felejtsd, de ne hangoztasd. Azt se hagyd, hogy az EGO-d irányítson. A szürke hétköznapokat színessé téve éld a napjaidat! Segíts másoknak ott, ahol tudsz. Hallgasd meg Őket, adj tanácsot, ha kérik. Ha valaki leejt valamit, vedd fel neki. A járdának csak az egyik oldalát használd. Az emberek visszamosolyognak rád. Az önbizalom megnő, lelkesebben éled a mindennapjaidat. Máris más szemmel nézel a világra.

"Mindannyian gyönyörűek vagyunk, amikor engedjük, hogy valós lényünk mutatkozzon meg."
Sidonie Bouchet

Ne másoknak akarj megfelelni. Hanem magadnak. Így a lelkedben béke lesz. És akkor békét teremtesz magad köré.
A gondolatoknak ereje. Mindig gondolj szépre. A boldogságra. Hiszen a boldogságot nem kell keresni. A boldogságot egyszer csak érezzük. Ott terem, ha nem görcsölsz rá. Mint a párkapcsolat terén, mint a munka terén.
Remélem sok hibát követtél már el az életed folyamán. A hibákból lehet a legtöbbet tanulni. Attól leszel több, tapasztaltabb. Ne élj a múltban, de ne is feledkezz meg róla. Ma már egy új nap van. Hát változtass azon, ami nem tesz boldoggá. Most élsz! Most változtass az életmódodon. Most lépj egyet előre. A szemed mindig legyen nyitva, fej felemel. Mosoly. Kész! Már csak légy büszke magadra és a tetteidre!

„Egy nő szépsége nem a ruhákban, amiket hord, nem az alakjában vagy a frizurájában rejlik. A nő szépségét a szemében találod, mert a szem bejárat a szívhez, ahol a szeretet lakozik.Audrey Hepburn

TE VAGY A CSODA! BÍZZ MAGADBAN!

Pláne, ha gyermeked is van, légy példakép, akire jó felnézni!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése