2014. április 10., csütörtök

Motivációk...

...a mindennapjainkhoz.

Írta: Rozsos Renáta

Higgy magadban!

Ha minden nap búskomoran kelsz fel, és úgy érzed, nincs értelme semminek, vagy örömmel, pozitív hozzáállással húzod el reggel a sötétítőt, ha azt hiszed, nincs értelme semminek, vagy semmire nem vagy képes, netán bármire képes vagy és mindennek van értelme, akárhogy is látod, gondolod, IGAZAD VAN!
Persze, hiszen amilyen a hozzáállásod a világhoz, a világ is úgy viszonyul hozzád. Sokkal könnyebb úgy lépni előre, hogy tudom, képes vagyok rá, mintha félnék. Felesleges! Nagyon! Kell egy fajta önbizalom, talán. Nem is biztos, hogy meg tudjuk csinálni. De ha meg sem próbáljuk, na az az igazi gyávaság és veszteség.
Állj fel, indulj el, és az élet eléd rakosgatja a megfelelő köveket, nehogy eless. Megcsúszhatsz, de hittel, bizalommal minden sikerülhet!
Sugározni fog belőled a boldogság, hogy milyen optimista vagy. Így az emberek szívesen lesznek veled, vonzod majd Őket. Így vonzod be a jót. És csak egyre jobb lesz!

Lesz mélypont. Amikor elgyengülsz. Majd kérdezed: "Miért is csinálom?" Mert már elkezdted. Nem adhatod fel! Sokat szenvedtél már, nem kell több belőle. Ha feladod, a sok szenvedés hiábavaló volt. Most kell talpon maradni! Rocky Balboa is megmondta! ;)

Légy bizakodó!

Anyaként kötelességem így élni! Át kell adnom minden tudásomat gyermekemnek, hogy Ő is bátran lépjen előre, ne féljen, ne hátráljon, hanem küzdjön! Megpihenhet két kezem között, bármikor, de a lépéseket neki kell megtennie.

A mottóm, mely elkísért egész életembe: NINCS LEHETETLEN, CSAK TEHETETLEN!

Szóval, élj pozitívan!

forrás: google


Néhány szösszenet a nagyvilágból: (mert mindannyiunknak szüksége van bátorításra, ösztönzésre)

“Az energiád és a lelkesedésed azután keletkezik, hogy belevágtál valamibe.” (Andrew Matthews)
“Ha az ember egyszer eltökéli, hogy csupa jót gondol magáról, akkor nem ismer lehetetlent.” (Robert Merle)
“Akár azt hiszed, képes vagy rá, akár azt, hogy nem, igazad lesz.” (Henry Ford)
"Légy realista, követeld a lehetetlent!"
"Ha másokat követsz, max második lehetsz!"
"Álom nélkül nincs valóság!"
"A tegnap már történelem, a holnap még rejtelem, de a ma, adomány"
" Tedd láthatóvá azt, ami nélküled minden bizonnyal nem lenne látható." (Robert Bresson)

"Akarnod kell énekelni, még ha csak a raktárba hívnak is fellépni. Énekelned kell bárkinek, aki ott van, hogy téged hallgasson, beleértve saját magad is. Volt, hogy a szobanövényeimnek adtam elő beszédet, mikor senki más nem volt ott, hogy hallgasson. Írnod kell, még ha nincs is senki, aki kiadná a könyved. Érted? Mert ez az, ami neked rendeltetett! Azt teszed, amit tenned kell. Valamit építened kell, valamit alkotnod kell. (...) Senki sem fogja ezüsttálcán átnyújtani neked, mondván: "Itt a megvalósult álmod." Nem! Ez nehéz! Igen, nehéz! Igen, bonyolult! Így van. És ezért éri meg!"
Les Brown


"Pofára esni ér!
Visszautasítást elviselni ér!
Elrontani ér!
Próbálkozni ér!
Bénázni ér!

Talpra állni kötelező!"

Reggel mikor felkelsz, vegyél egy mély lélegzetet, keress egy gondolatot, érzést, és indulás!!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése